Erik Havaš Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 Dobrý deň vie mi niekto poradiť? Včera som si kúpil nový NFS a keď som ho spustil zistil som že obraz je strašne nekvalitný a zrnitý, nezda sa mi že by to tak malo byť lebo napr Drive club a ani iné hry takýto obraz nemali mali omnoho lepši aj keď TV je velky ... Skúšal som aj nastavovať kadečo (PS4 aj tv ) ale neprišiel som na to v čom je problém Hra : NFS 2015 PS4 TV: Samsung LED FULL HD TV 55 palcový Dik Citovat
0 Manoust Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 Ten filtr je primo ve hre, takze s tim nic neudelas. Mne pomohlo kdyz jsem si na televizi nastavil redukci sumu. Citovat
Otázka
Erik Havaš
Dobrý deň vie mi niekto poradiť?
Včera som si kúpil nový NFS a keď som ho spustil zistil som že obraz je strašne nekvalitný a zrnitý, nezda sa mi že by to tak malo byť
lebo napr Drive club a ani iné hry takýto obraz nemali mali omnoho lepši aj keď TV je velky ...
Skúšal som aj nastavovať kadečo (PS4 aj tv ) ale neprišiel som na to v čom je problém
Hra : NFS 2015 PS4
TV: Samsung LED FULL HD TV 55 palcový
Dik
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.