Master1 Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 čau lidičky, potřebuji pomoc s vymyšlením názvu "video - profil" serveru (pro představu - youtube.com a myspace.com). jeden z důvodů proč se ptám právě Vás je, že server nebude využívat jen zakladatel:cheesygrin: ale právě uživatelé internetu :) a proto se ptám jaký název by se Vám líbil? co by se Vám dobře pamatovalo? Takže to bude taková malá soutěž :) Podmínky: 1. název by měl být v angličtině 2. a) doména MUSÍ být neobsazená (tj. zkontrolovaná, že nemá majitele - můžete použít např. forpsi.com, godaddy.com aj. vyhledávače) b) bude na doménách .com .cz a .fr (stačí .com a .cz, ale .com je podmínka!) c) připište na jakém serveru jste zjištovaly "neobsazenost" adresy ;) 3. mělo by se to týkat tématu takže žadný "velkykulovy.cz"! 4. vyhrává samozřejmě nejlepší nápad (pak bude anketa) a cena? ještě nevím - záleží na domluvě s výhercem, ale asi nějaký acc na rapida nebo něco takovýho (prostě zaleží na výherci ;) ) takže si namáhejte hlavičky a :psp: zdar doufám, že to nesmažou :) Vítěz cloudmaster a jeho goodclip.com Všem zúčastněným děkuji. Byli zde celkem dobré nápady, ale výtěz může být jenom jeden ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 čau lidičky, potřebuji pomoc s vymyšlením názvu "video - profil" serveru (pro představu - youtube.com a myspace.com). jeden z důvodů proč se ptám právě Vás je, že server nebude využívat jen zakladatel:cheesygrin: ale právě uživatelé internetu :) a proto se ptám jaký název by se Vám líbil? co by se Vám dobře pamatovalo? Takže to bude taková malá soutěž :) Podmínky: 1. název by měl být v angličtině 2. a) doména MUSÍ být neobsazená (tj. zkontrolovaná, že nemá majitele - můžete použít např. forpsi.com, godaddy.com aj. vyhledávače) b) bude ne doménách .com .cz a .fr (minimálně com a cz) 3. mělo by se to týkat tématu takže žadný "velkykulovy.cz"! 4. vyhrává samozřejmě nejlepší nápad (pak bude anketa) a cena? ještě nevím - záleží na domluvě s výhercem, ale asi nějaký acc na rapida nebo něco takovýho (prostě zaleží na výherci ;) ) takže si namáhejte hlavičky a :psp: zdar doufám, že to nesmažou :) já nwm třeba video.ffa.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 no je to dost těžké většina toho co mě napadlo je na .com obsazená jinak playthisvideos.com video.enjoy.com video4upload.com video.space.com uploadandenjoyvideos.com mastervideospace.com czechvideospace.com czechclipspace.com dark.videos.com videospaceshare.com zjištováno www.forpsi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 to kastan: právě proto jsem založil toto téma, protože jsem již vyčerpal skoro celou mou fantazii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 to kastan: právě proto jsem založil toto téma, protože jsem již vyčerpal skoro celou mou fantazii ;)a je to podmínka musí byt volné cz i com nebo stačí aspon 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a je to podmínka musí byt volné cz i com nebo stačí aspon 1 ? to je dobrá otazka jesště to upřesnim v pravidlech. jinak stačí i .com ale čím víc volnýlch domén tím líp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 chtel sem neco vymyslet ale 10. domena, kterou zkousim, je podle forpsiho uz obsazena tak na asi nic no :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 chtel sem neco vymyslet ale 10. domena, kterou zkousim, je podle forpsiho uz obsazena tak na asi nic no :P vyzkousej i třeba server godaddy.com takových serverů je plno ;) se nevzdávej zatím je šance na výhru velká ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 co treba video4me.com , galaxyvideo.com nevim no nic me nenapada :D edit psal sem ti PM odepis mi na nu pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 lookatvideo.eu/com watchvideo.com enjoivideo.com mastervideos.com checkvideo.com zjistoval jsem na forpsi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 videos4u.cz videos4u.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meaxik Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 playdudes.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meaxik Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 (krajte přátelé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 co takhle czechvideo.com :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 look4see.com | look4see.cz podle 'forpsi.com" jsou volne, dokonce aj ".eu" vic jsem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 czechtube.com videocz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 videotec ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 console-tube.com or .cz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 maniac-video.eu volná maniac-video.com volná maniac-video.net volná maniac-video.info volná maniac-video.name volná maniac-video.cz volná fropsi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 cum.na.to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 kdy bude uzávěrka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 goodclip.com goodclips.com cztube.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 uzávěrka bude asi někdy koncem týdne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak co? bude nejaky vyhodnoceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 jasně, ještě během dneška vyhlásíme výtěze, bohužel z časových důvodů bude zřejmě vypuštěna anketa (něchtěl jsem ji vyvěsit dříve, protože jsem čekal jestli nepřibyde další nápad). Již máme předběžného výtěze, ale do 15:00 můžete stále posílat nápady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.