Hanysek.h Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Tak německý Mediamarkt nezklamal,jdu na to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 TS Bohemia taky ne a za výrazně nižší cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 No tak to si nejsem jistej?Já to mám o 100,-Kč víc(výrazně dražší to asi neni a o den dřív) a Fallout3 k tomu zadarmo jak vidíš na obalu! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Sice 150kč, ale ok, není to tak extra. Nějakých 10% ceny hry. A F3 tam je taky. Ostatně to by měly mít všechny Xbox One F4 verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Přesně tak, všechny verze Fallout 4 na XOne mají jako bonus Fallout 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 No tak máš tam kód na stažení nebo budeš muset čekat a na TsBohemia stojí 1699 to kupuješ € za 28,79 to ti můžu ňáký prodat!!! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 No tak máš tam kód na stažení nebo budeš muset čekat a na TsBohemia stojí 1699 to kupuješ € za 28,79 to ti můžu ňáký prodat!!! ;-) Kupoval jsem to z TSka a stála 1499 včetně dopravy, v krabičce kód na stažení F3. Objednané osmého, včera doma. Takže není potřeba kupovat éčka za skoro 29... Jedině, že z toho Německa je to nějaká lepší, echt kvalita! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Já ji tam vidím za 1699,- a že je z Německa je jedno,šlo o to že byla o den dřív než šla do prodeje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.