lavooo Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Chci se zeptat jestli je nějaká možnost se dívat na filmy co mám v PC přes síť? Jestli pomocí programu PLEX, ale tam to chce platit měsíčně nějakou platbu, což se mi zrovna nechce, jestli je jiná mžnost.... ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 já osobně používám media server... mám nějáký od NEra a funguje bez problému. Jinak diskuze zde : http://jnp.zive.cz/vite-jak-dostat-filmy-z-pocitace-na-televizni-obrazovku/?showforum=1 https://blog.buchtic.net/jak-na-dlna-server-ve-vasem-obyvaku-a-k-cemu-vlastne-je/#.VkMohLcvcuU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 no já v tom příspěvku nenašel nic ohledně PS4 a toho streamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 jinak všeobecně lze vytvořit DLNA síť pomocí programu serviio, vytvoří se server ,přidělíš jsi sdílenou složku s filmy, fotkami, hudbou a sdílíš to na svoji síti. Je freeware a v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 já myslím že to funguje obdobně. jako u TV a podobných zařízení. Teda aspoň na PS3 se mi media server normalne ukazoval v zalozkach hudba/video apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Universal media server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 A co kódi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Kodi je na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.