Lykantrop Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Kamos mi stahnul demo BP a nevim jak ho mam nacpat do xboxu. Zkousel jsem to hodit na Flashku ,xbox to sice nasel a rozpoznal,ale nechce to ani cist ani prekopirovat.Tak jsem to zkusil hodit na dvd a....zase nic. Poradi nekdo ?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 složku content, kterou si stáhl vypálíš na DVD nebo CD(odkzkoušeno by Kastan), to pak vložíš do xboxu, půjdeš do části s demama a tam si ji vybereš Problém řešili: LukDM, Shadow.wizard, Kastan, moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b.johnny Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Tohle je super návod díky, alespon jsem si mohl vyzkoušet Burnout Paradise. Je možný nahrávat víc dem na jedno dvd aby se složka content nepřepisovala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mám pocit že ne ale neni kdyžtak problém pálit na rwčko a pak přepsat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b.johnny Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 jj jasan to je řešení, mě napadlo jestli byto neřešilo například přejmenování složkdy v content je 000001 a další na 000002 ale to by asi xko nenašlo : / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Paradise je super.. vcera sem si to demicko ztahnul z LIVE.. fakt pekny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Jak to mám vypálit když tam je u B P ISO ? Přes Nero ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 otevři to v alcoholu nebo daemon tools například a měl bys tam mít pak tu složku content Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lykantrop
Kamos mi stahnul demo BP a nevim jak ho mam nacpat do xboxu. Zkousel jsem to hodit na Flashku ,xbox to sice nasel a rozpoznal,ale nechce to ani cist ani prekopirovat.Tak jsem to zkusil hodit na dvd a....zase nic. Poradi nekdo ?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts