Dhoonza Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 Čaute. Nevíte jak se dá zabezpečit kupování her z PS store? Třeba k vůli odcizení PS4. Udivilo mě, že v dnešní době to nevyžaduje žádné heslo před zaplacením z kreditní karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Heslo si můžeš nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 (upraveno) 1. zaheslovat svůj PSN účet před přihlášením do systému 2. zaheslovat platební transakce na store 100% jistota Upraveno Listopad 23, 2015 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 A to sis přečetl kde že nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salvas Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 yanek71 má pravdu. Mám to takto nastaveno a chce to po mě heslo k mému PSN profilu při každé objednávce (vyjma když jsou produkty zdarma) V konzoli to přímo nastavit pravděpodobně půjde taky (nemám nicméně zkušenost a PS nemám po ruce), nicméně já si to nastavil na webu. Po přihlášení do PS Store najedeš vpravo nahoře na svůj nick, rozbalí se menu, kde dáš Account settings, to tě přesměruje na další stránku, kde se znovu přihlásíš. Vpravo v menu si vybereš položku Wallet a úplně dole je pak možnost Wallet settings, kde je možnost zaškrtnout Require password at checkout. Tak klikneš na Edit, u požadované volby dáš Yes a potvrdíš změny na Save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Tak dík. V playstationu jsem to nikde nenašel. Nastavil jsem to teda na webu z profilu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 P4HT Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 Ahoj Lidi, mám prosbu....bratr ma PS4,udělal si účet ale na ps store má vše v librách a nemůžeme přijít na to jak a kde to změnit aby byla měna v českých korunách Můžete nám prosíme někdo poradit jak a kde to změnit? Předem děkuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 Musite si vytvorit cesky ucet...nie anglicky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dhoonza
Čaute. Nevíte jak se dá zabezpečit kupování her z PS store? Třeba k vůli odcizení PS4. Udivilo mě, že v dnešní době to nevyžaduje žádné heslo před zaplacením z kreditní karty.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.