Fogzila Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Ahoj nejde sa mi pripojiť do PSN na žiadnom účte,podúčte ani zariadení ani pc ani mobil.Status je popritom ok.Trvá to približne od 7.11.2015 a skúšam to skoro každý deň a nič,ale asi pred 6 dňami som sa pripojil na pár hodin a to bolo naposledy čo som bol prihlásený na psn.Na jednom fore bol návod aby som si zmenil MTU z hodnoty 1500 na 1400 alebo 1463 a ukazovalo že som neni prihlasený v psn ale bol som schopný íst na ps store,stiahnuť hru ale už ju nešlo hrať,fungovalo aj youtube no bohužial už mi nefunguje ani to.Prosím vás napište niekdo ak máte rovnaký problém alebo máte riešenie na moj problém budem rád lebo bez prihlasenia psn fakt nemá zmysel to ani zapínať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Zeptej se poskytovatele, zda ti neblokuje cokoliv od Playstationu - jednou jsem to takhle musel vyřešit, protože už nic jiného nefungovalo. A byla to pravda :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Ok dik určite skúsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Tak nic, bol som za providerom a nic mi neblokujú.Rovno som si kupil aj sietak a skusil sa pripojiť cez lan ale nepomohlo.Ak je problem na strane sony , lebo viac ludi ma tieto problemy v poslednom čase , tak odomňa už nic nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKemba Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Měl jsem stejný problém. Nakonec se zjistilo, že když mně provider nastavoval veřejnou IP, tak špatně nastavil firewall a z mé IP adresy někdo začal posílat spam. Tím jsem se dostal na black list a Sony mě začalo blokovat přístup na jejich servery. Provider mně potom přenastavil firewall a změnil IP adresu a od té doby vše jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Tak to by mohlo byt dik chlape opytam sa na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Tak už to funguje , musel som zmenit dns na 8.8.8.8 /8.8.4.4 a hodnotu mtu na 1473 a som prihlaseny.Dufam ze to vydrži a teraz idem dohnať čo som zmeškal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.