maartaas.xxx Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Zdravím, mám kompletní sadu Guitar hero (2x kdytara,bubny,mikrofon + hry) a chci se zeptat, kdyz si koupim GH Live jestli musim koupit znova kytary nebo je to kompatibilni s kytarama co uz mám? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Mělo by to jít aspon jsem to někde četl že to přislybili vyvojaři ale dokud nevyzkoušíš tak těžko řéct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maartaas.xxx Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 No jo Pávečku ale abych nekoupil hru a pak nezjistil ze to nepůjde :D :D kytara není zrovna nejlevnější :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Prci tak koukni do nějakýho obchodu kde bude nejakej slušnej popisek a nebo napišna podporu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maartaas.xxx Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Tak sem psal na podporu a bohuzel to kompatibilni neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Tak si to kup aj s gitárou a máš pokoj šak si plný medu....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat těch, kdo aktivně hrají. Stále se po odemknutí písně a jejím odehrání musí znovu odemykat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Myslis v rezimu TV? Pokud ano, tak pokud chces hrat nejakou pisnicku, ktera je v tom strasne dlouhym playlistu, tak si jedno prehrani musis zaplatit tokenama, ktery si muzes koupit za herni menu nebo za realne penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Jj, to jsem myslel. Moc se mi to nelíbí a odrazuje mě to před koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Mne se ta myslenka naopak libi, hraju primarne ty dva TV kanaly. A kdyz mam chut si zahrat nejakej konkretni song, tak za hrani tech kanalu uz mam vydelano tolika tokenu, ze nevim co s nima. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Aha, myslel jsem, že se jich nedostává, ale pokud je jich za hraní dost. Mimochodem jak dlouho a často hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 V rezimu TV mam nahrano neco pres 10 hodin (je tam pocitadlo). Je to delany tak, ze za hrani TV kanalu vydelavas mince, za ktery si pak koupis treba 100 tokenu na songy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.