Dev.iL Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 ahojte, chtěl bych se jen zeptat jestli digitální hry jdou v budoucnu zase prodat nebo ne? Jde mi o to, že např. krabicové hry jako fifa nebo nhl jdou za rok za pár drobných zase prodat a mít levněji novou verzi. Ale jde něco podobného i s digitální verzí nebo to je prostě provázaný s účtem a zůstane mi to už napořád? Předem dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrog Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Sou propojeny s účtem navždy.Dají se prodat nebo vyměnit jako celi účet s jednou nebo více hrama.Jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrog Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Presne uděláš novy účet než svůj koupíš na něj hru.Dohrajes hru vymenis účet nebo prodas.Dotycny se na svém xone prihlasi stáhne hraje.Je dobre dělat to z proverenymi lidmi s dobrým hodnocením je to riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Pokud nechcešpořád měnit účty, viz rada výše, tak já bych se na to spíš díval takhle. Digitální verzi hry bych si pořídil pouze v případě, že to je něco co vím, že budu chtít hodně dlouho, jako že v řádu sto herních hodin a výše. Tedy např.střílečky, pokud jsem fanoušek. U mě je to příklad Gears of War Ultimate Edition, protože s celou sérií a módem Horda mám v plánu strávit mraky hodin J Nebo třeba i Fallout 4 by asi šel,pokud máš v plánu ho hrát několikrát dokola s různým typem postavy,připojovat se k jiným frakcím atd. Druhá situace obhajující nákup digitální verze je, že mám jednoho kamaráda, se kterým se díky sdílení her o cenu dělíme. Tj. Vlastně z ceny digitálky oba zaplatíme půlku, ale hrát ji můžeme oba a klidně i najednou. Rázem to je o něco finančně zajímavější. Ale stále ne tolik jak krabicovka, kterou po dohrání prodám. Nic dalšího mě nenapadá. V jakýchkoliv dalších situacích se na Xboxu vyplatí kupovat krabicovky, během týdne dohrát a o stokorunu levněji než jsem koupil prodat.Nebo případně vyměnit. Nemluvě o tom, že pokud krabicovku dobře koupíte, tak jipak prodáte za cenu za kterou jste ji koupili a v reálu vám potom nic nestojí a hráli jste si zadarmo. A to říkám jako někdo, kdo je velkej fanoušek digitální distribuce a na Steamu mám titulů na účtu víc než dost. Ale prostě na Xboxu to funguje jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Ono je nejlepší si počkat na slevove akce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dev.iL
ahojte,
chtěl bych se jen zeptat jestli digitální hry jdou v budoucnu zase prodat nebo ne?
Jde mi o to, že např. krabicové hry jako fifa nebo nhl jdou za rok za pár drobných zase prodat a mít levněji novou verzi.
Ale jde něco podobného i s digitální verzí nebo to je prostě provázaný s účtem a zůstane mi to už napořád?
Předem dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.