Lukáš Kopecký Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Ahoj poradíte do čeho mám investovat? chtěl bych lepší prostorový zvuk jak k tv tak k PS4 Budu rád i za tipy a vaše zkušenosti. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrGandy Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Ahoj, před pár dny jsem si soundbar koupil a asi to bude jen nouzovka. Je to určitě značka od značky, každopádně bych ale šel do nějaké větší sestavy. Nahodil jsem si 2.1 (60W), které mám roky a uchu lahodí více. Není na ostudu si nechat pustit ukázku... Taky pozor, není pajšl jako pajšl. Zesilovač, reciever, všechno hraje roli a s levnějším soundbarem, stejně tak sestavou nedáš ani ránu. Když chceš poradit, napiš sem ještě cenu. Rozhodně nemá cenu za 3, 4 000 kupovat nejlevnější domácí kino. Vše je o pěnězích.... ...Ale ne vždy peníze rozhodují o kvalitě. Kupoval jsem před rokem Sennheisers hd 650 za 9 500 Kč. Už opravdu hodně, hodně dlouhý roky mám hd 250 a světě div se, zvuk je pro mě lepší, čistší, celkově mně osobně víc "lahodí"... asi to bude tím, že se před těmi lety hudební zařízení dělali ještě trochu jinak. Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem MrGandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukáš Kopecký Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 díky za tip, nakonec jsem koupil na hry Wireless Stereo Headset 2.0 a bomba, ale ještě bych něco rád na filmy. cca 5000,- http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/logitech-z-506/specifikace/#section když tam dám ten logitech tak mi to stejně 5.1 nepůjde když nemá ani hdmi ani optiku že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 hele, ten headset, jak dlho vydrzi? netlaci na usi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ten headset netlačí a úplně zapomeneš, že máš něco na hlavě. Kvalita materiálu bude horší a neradil bych s ním moc házet. Sony reklamace neuznává a už prý praská. Jinak je zvuk ok na úrovni sluchátek okolo 900 Kč, ale žádné jiné nehrají lépe s konzolí PS4. Kvalitou mimo PS4 neprekonaji ani Soundmagic e10. Mám doma obojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukáš Kopecký Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 headset je v pohodě, vůbec ho necítíš :-)) výdrž ještě nevím, hrál jsem 2 hoďky a pořád to bylo nabité :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Na plné prdy to vydrží tak 5h a to je v pohodě, však musíš občas i na wc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrGandy Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Lukáši, do týhle soustavy bych určitě nešel. Ono, spoustu lidí zaujme sestava 5.1 právě kvůli počtu repráků, které ale v této cenové relaci produkují horší zvuk než kvalitní 2.1. 5.1 není zárukou kvality, pokud do toho nedáš dostatek peněz. To samé platí i u kvalitního 2.1. Sám mám 2 věžové reproduktory (85 cm) s integrovaným subwooferem na obou stranách a jsou skvělé.... Ono i za tyhle věže dáš cca. 3 000, ale máš kvalitní zvukovou reprodukci, o čemž vypovídá i třeba to, že já tam mám výkon až 120W, u té tvojí soustvavy (5.1!!!) 75W. To si myslím je taky podstatný rozdíl... Jinak, michal.ostravice- vsadím se, že moje sennheisery budou hrát lépe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukáš Kopecký Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 nakonec vyřešeno sluchátkama a na filmy soundbar Samsung HW J450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 MrGandy Jsem si jistý, že jakékoliv Senny, Audio technica, AKG, Shure atd. nad 1000 Kč připojené přes receiver strčí headset Sony do kapsy. Tady je to takové to rychlé řešení pro domácí žvýkání +- na pohodu s možností korekcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukáš Kopecký
Ahoj poradíte do čeho mám investovat? chtěl bych lepší prostorový zvuk jak k tv tak k PS4
Budu rád i za tipy a vaše zkušenosti. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.