.::DirtyKing::. Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 Zdravím, mám problém se spuštěním aplikace eLoader. Kdyz ji zapnu tak mi to hodi "Couldn't open : 80010016 Press a buton to restart" Nevíte co s tím? Předem díkes :) :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 zkus ho spustit pres irshell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Prosinec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 A jiná možnost není. Vím že sem ho předvčerejškem spouštěl normálně - teď už nejde :( /edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 a v recovery jsi nic nezmenil?a nemas nejaky novy plugin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Prosinec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 No v recovery jsem se trochu hrabal no, jediny co vim je ze sem mnenil mod z M33 na Sonyneco :-). Jinak plugin nemam :). A pls na co jsou žty pluginy dobre?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 pluginy ti vylepsuji,nebo pridavaji nektere funkce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Zdravím,
mám problém se spuštěním aplikace eLoader. Kdyz ji zapnu tak mi to hodi "Couldn't open : 80010016
Press a buton to restart"
Nevíte co s tím? Předem díkes :) :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts