Michal Pavlovič Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Zdravím. Mám problém. Chtěl jsem si koupit xbox live za 20 kc jak je teď v akci ale hlásí mi to chybu. ,,something went wrong. give it anotther try. Let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate,, Nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 To je divný já si ho dnes koupil a šlo to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Na konzole mám Slovenský region, kde tam nájdem položku na kúpu xbox live? vďaka za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Bez většího zjišťování, co je to za akci, resp. Na jak dlouho za dvacku.. Dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michal Pavlovič
Zdravím. Mám problém. Chtěl jsem si koupit xbox live za 20 kc jak je teď v akci ale hlásí mi to chybu. ,,something went wrong. give it anotther try. Let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate,, Nevíte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.