pepaklic Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Ahoj, konecne jsem taky vlastnikem Xboxu a chci se zeptat kde kupujete hry - tzn. kde maji nejlepsi ceny a hlavne nejake vernostni slevy za caste nakupy. Nasel jsem zatim asi nejlepsi http://www.game-hall.cz/microsoft-xbox/xbox-360/hry/ pripadne si necham poradit nebo pokud mate nejake slevove kupony, dam si rict. diky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sn0w Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Zda netoužíš po krabičce tak ti doporučuji mrknout se na Xbox Live, kde najdeš aktuální slevy až do 30.11. a když máš aktivovaný Gold účet tak jsou ještě větší. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milosh1468628313 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Už jsem koupil pár her na game.co.uk Poštovné do čech je docela dobré (cca 4 libry?), u některých her super ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.