Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TV tuner funkční v ČR

Bartiik44

Recommended Posts

Zdravím, témat o TV tuneru je mnoho, ale nikdy se nedošlo ke kloudnému závěru.. Mám TV tuner k Xbox One zakoupený v německu. Pokud je Xbox nastaven na Český region tak není funkční, když jsem ho nastavoval a hledal kanály přes UK region, kde je podporován, programy se naladily, ale žádný nešel pustit nešel.. zkusil jsem to znovu přes Německo, Tv funguje bez problému, všechny kanály i Live pause, akorát ve One Guide není vypsaný program kvůli nepodpoře v ČR. Teď byl akorát problém, že nejde nastavit Německý region a anglický jazyk a jelikož německy naumím tak jsem zkusil znovu přepnout na UK region a vše bez problému běží :bash: Takže pokud někdo chcete TV tuner: 1. ladit přes německý region 2. pokud neumíte německy, tak po naladění programů přepněte na UK region :) vše pojede, až na One Guide, který snad také brzy přidají do ČR..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu