Bartiik44 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Zdravím, témat o TV tuneru je mnoho, ale nikdy se nedošlo ke kloudnému závěru.. Mám TV tuner k Xbox One zakoupený v německu. Pokud je Xbox nastaven na Český region tak není funkční, když jsem ho nastavoval a hledal kanály přes UK region, kde je podporován, programy se naladily, ale žádný nešel pustit nešel.. zkusil jsem to znovu přes Německo, Tv funguje bez problému, všechny kanály i Live pause, akorát ve One Guide není vypsaný program kvůli nepodpoře v ČR. Teď byl akorát problém, že nejde nastavit Německý region a anglický jazyk a jelikož německy naumím tak jsem zkusil znovu přepnout na UK region a vše bez problému běží :bash: Takže pokud někdo chcete TV tuner: 1. ladit přes německý region 2. pokud neumíte německy, tak po naladění programů přepněte na UK region :) vše pojede, až na One Guide, který snad také brzy přidají do ČR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tumcas Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 program ti na UK nešel spustit protože jsi tam neměl navolenej lineup, musíš si najít skutečný PSČ nějakýho místa v Britanii a nahodnýho poskytovatele a pak to jde. PS: po nalazení a nastavení funguje i s nastaveným českým regionem- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 já PSČ vůbec nezadával... a na českým regionu to nějak nejelo, ale ještě zkusím, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tumcas Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 určitě jsi to tam někde zadával vyskakuje to tam při každým nastavovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.