Tomič Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Cus hoši jsem blázen do téhle hry a hledám partaky 4 kteří jsou stejně zblazneni do téhle hry jako já. Chci si tuhle hru pořádně užít a hrát ve stylu jakým se má,což znamená strategicky a mít určitou taktiku. Pokud tu nějaký hráč je, ať neváhá a odpovi. 😊😊😊😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Hraji, přidej si mne: lencak91cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Taky ted' hraju dost často Martann_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 (upraveno) nemá byť toto skôr v kategórii "hry"? ///EDIT by drak3go: Přesunuto do správné sekce. Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem drak3go Přesun do správné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Taky ted zrovna hraju... pridejte si mne do tymu :-) ID trink90 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macko Naut Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 (upraveno) Ahojte aj ja hľadám crew. Posunúť to na vyššiu úroveň a taktiku (som lvl 53). Tsk si ma pridajte prosím ;) #mackonaut Upraveno Prosinec 26, 2015 uživatelem Macko Naut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beni.jkd Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Ahojte, ja som síce úplný začiatočník, dostal som PS4 teraz na vianoce :D :D aj ked som už starý k..ot. Rainbow Six bola prvá hra ktoru som po vianociach utekal kúpiť. Ak by ste boli ochotný a ohladuplný, velmi rád by som si s vami zahral. Ak by ste boli ZA, tak moje online ID je beni_jkd a real name Norbi Beni. Dakujem pekne a prajem vám krasne sviatky a vsetko dobré do nového roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Tez si me muzete pridat: Franky_16-07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datomek Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Ahoj kluciii, hrajete to jeste nekdo? Pridejte si me, rad bych to take hral v tymu a nemam partaky :) datomCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Nepribejvaj mi vubec kredity nestalo se to uz nekomu? Asi uz treti ctvrtou hru mam porat stejnou hodnotu i kdyz expy pribejvaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.