AdisTunig Odesláno Říjen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2006 Mám problém s touto hrou, mám cso, vše fachá,ale když chci tunit auto, tak se to sekne, newíte co s tím???? někdo s podobnym problémem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2006 JJ já mám taky takovej problém je to tím že to máš moc riplý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2006 Měl jsem stejnej problém ale stejně ta hra za moc nestojí, takže jsem hrál Ridge racer a ted WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2006 spatne iso ... musis stahnout jine ... co se da delat ... ja jsem za to tahal 4 x loco roco a 3x gta nez jsem trefil na iso ktere fungovalo jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdisTunig Odesláno Říjen 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Nějakej odkazík??? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.