marek Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 Čaute kluci nevím jestli se dívám špatně ale nemůžu najít ani jedny auta které bych na ps4 mohl hrát na splitscreenu...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 Nenajdeš,nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Neví někdo zdali Grand Turismo bude mít splitscreen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salvas Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Na něco takového je myslím ještě brzo, aby to bylo známo, vždyť bylo teprve nedávno oznámeno na té Pařížské konferenci. Co jsem tak rychle projel internet, tak nikde jsem o tom zmínku ještě nenašel. Čili budeme si muset ještě pár měsíců počkat, než to dozvíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Pokud se nepletu, tak minulé GT split mělo... Pokud ho dají i do nového dílu je zatím opravdu ve hvězdách... Na jednu stranu by to pro GT byl podle mě veliký plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek
Čaute kluci nevím jestli se dívám špatně ale nemůžu najít ani jedny auta které bych na ps4 mohl hrát na splitscreenu...:/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.