wopiczak Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 poradi mi nekdo jestli 3 mesicni plusko co bylo u nemecky hry aktivuju na uk ucte? na cz ucte to jde, mam za to ze by melo fungovat na vsecky eu ucty, ale co sem koukal na uk prodej ps pluska tak tam maj napsano For UK accounts ONLY! tak jsem z toho zmaten :) dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 UK Store je separatne od zbylych evropskych, takze nemecky kod ti tam fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 diky za reakci marr :) ale nemas pravdu tak mi to nedalo , a zalozil jsem uk ucet, potreboval jsem vyzkouset i jiny kody, s tim ze je pak stornuju..... ps plus , nemeckej kod, co byl u hry na UK store normalne funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.