cRusty1468628937 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat v návaznosti na klesající ceny x360, jak dlouho ještě bude probíhat podpora ze strany Microsoftu a co bude poté. Na internetu jsem našel nějaké starší články, že podpora má končit již příští rok. Přeci jen jedná se o 10 let starou konzoli. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Momentálně už bych řekl spíše 11 let starou konzoli, když vyšla 2005 :). Podpora třeba bude, ale nových her už moc nečekej, co jsem se koukal do plánu pro příští rok, tak nás snad nic jiného než nové ročníky Fifa a NHL nečeká ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cRusty1468628937 Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 (upraveno) Uvažuji o koupi, ale nevím jestli se to právě ještě vyplatí. Upraveno Prosinec 3, 2015 uživatelem cRusty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cRusty1468628937
Ahoj,
chtěl bych se zeptat v návaznosti na klesající ceny x360, jak dlouho ještě bude probíhat podpora ze strany Microsoftu a co bude poté.
Na internetu jsem našel nějaké starší články, že podpora má končit již příští rok. Přeci jen jedná se o 10 let starou konzoli.
Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.