jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Zdar borci, koupil jsem si Witchera na US Store a mam problém. Tahle verze nemá české titulky, co by mi ani tak nevadilo ale nemá německý dabing ani titulky což je v pr. Na UK Storu existuje The Witcher 3: Wild Hunt Language Pack (DE) - ten ale stáhnu ale PS4 mi píše že čeká na instalování. Hlavní účet mám nastaven ten na US Storu :( Neporadítemi někdo jak nainstalovat DLC z UK Store když mám hru zakoupenou na US Store? Nebo co by se s tí dalo dělat. Jinak hru na tom účtu UK Store v klidu spustím včetně DL nansatlovaných na US Store. Pěkně mě to sere. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 DLC z jineho regionu nez je hra nejde nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Díky za info. A nevíš. A nedá se někde na US Store třeba najít ten The Witcher 3: Wild Hunt Language Pack (DE)? Co vím tak na PS3 to ve vyhledávání her některé neukazovalo ale dali se dohledat.Teď si už ale nepamatuju jak tuším,že to bylo v nějaké knihivně či co, tak třeba to funguje i na PS4. nevíte o tom někdo něco? Díky Jedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 O tom nic nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 No uvidíme co mi napíšou ze Sony :( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.