Kankys. Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 ahoj mám dotaz na obalu hry se píše že ve hře je multiplayer , ale nic jsem tam nenašel jen online žebříčky. jak to teda je? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kankys Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 (upraveno) Tak si částečně odpovím sám. Online funkce jsem zatím objevil že hráči dostávají úkoly pro svoji divizi a hráči tento úkol plní každý ve vlastní hře plni společně.odměna je pak herní měna. Další věc je že hráč si může vzít do týmu avatara třeba svého kamaráda. Ale klasický coop jsem nenašel Tak multak jde stačí u centrálního pc se připojit a vybrat misi a počkat až se připojí tri hráči. Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem Kankys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 mam tuhle hru taky zakoupeno kdyby si chtel mužem společne zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.