flesh light Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 (upraveno) Překonává pocitem ze hry i Star wars.Samozřejmě,že na ně nedosáhne,ale ten pocit je teda něco.Rozhodně nejlepší multi hra. + s panáky je strašná legrace některé bitky jsou strašně komické + směšné hlášky + skvělé zbraně + pocit vtáhnutí do děje - běhá to pomalu nevím proč už ve 20 lidech se někdy nedá hrát. Tak ještě doplnění : Naprosto špatné servry a špatná a pomalá kalkulace,takže pokud má hráč větší ping nemůžete proti němu vyhrát ani sebelepší technikou.To je teda pěkně odfláknuté u takhle skvělé hry.Pomalu to počítá a mezitím se hráči vymění a může pomalu počítat znova.Neustále snižuje ping u mě a přidává u druhé strany a to mám nejrychlejší připojení. Takže připojení 100 na 40 a porazil jsem všechny protihráče ani si nikdo neškrtnul..okamžitě každý mačká závistivě na tlačítko " vyhodit hráče..zajímavé,takže je to podvod a ,když mě běhá 100/40 tak proč to šlo jenom jeden den na tom PS4? Upraveno Únor 25, 2016 uživatelem flesh light doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.