Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nejde stáhnout GOLD hry

mirage

Otázka

Mám takový dotaz. Aktivoval jsem gold ucet přes reedeem code. Když se podivam do nastavení, tak mě to ukazuje že mám 12měsíců předplatné. ALe když chci stáhnout gold hru, tak mě to stejně pořád nabízí, abych si pořídil gold účet. Musím nějakou dobu po vložení gold účtu čekat ???? Nejde ani jedna ze 3 her co se mi ukazují jako GOLD

///EDIT 1: Jedná se o XBOX 360 u kamaráda. Aktivoval jsem to před chvílí na XBOXE One mě to šlape vpohodě

///EDIT 2: Ještě jeden poznatek. když to chci stáhnout přes počítač přes stránky xbox, tak to po mě chce kreditku.

Jde to obejít ??? Jak jsem psal. Mám to pro kamaráda, a dal jsem mu jen kód co jsem koupil.

Je podmínkou stahování vyplnění kreditky ?? Dá se dát nějaká vymyšlená ??

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nejsi prvni ani posledni to zas neco ms vymyslel VCERA v pohodea a dnes zkurv... kreditka.Uz jsou nato stižnosti na xbox.com tak doufejme ze to odstraní.Kupujes si gold a pak chtej jeste tvoje data hrozny.!!!Jinak kreditku to vazne oveřuje.

Upraveno uživatelem milosek76
uprava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu