zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Čus... Nechal jsem si přehrát SW na 3.71 M33 a na kartu jsem si nahrál nějaký Iso hru konkrétně Ghost Rider a není vůbec v PSP vidět. Co s tím? Dřív to šlo normálně na nižším SW. EDIT: Vyřešilo se to tím, že jsem změnil název hry na kratší. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 skousel si naformatovat kartu v tom psp s 3:71 m33 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 skus naformatovat kartu v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Funguje? nebo zkus dat jinej ISO MODE. Nejlepsi je asi ten SONY9600 nebo nak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Čus... Formát karty mě nenapadnul. Zkusím to a uvidím. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jojo myslim ze to bude tím!pak pisni jak to dopadlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jojo myslim ze to bude tím!pak pisni jak to dopadlo:) Čus... Tak jsem zkusil naformátovat tu kartu v PSP a nic. Ten Ghost Rider tam pořád není vidět. Jinak ISO mode je ten Sony 9600. Nějaký další nápady? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mas v psp vsechny slozky ktery tam maji byt ? tim to taky muze byt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a ostatni ISO hry ti fungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mas v psp vsechny slozky ktery tam maji byt ? tim to taky muze byt ... Co si pod tím mám předstvit? Když jsem zformátoval kartu a hned tam nahrál hru, tak jsem nemohl nic změnit, přesunout, nebo smazat. ZUZY mas v psp vsechny slozky ktery tam maji byt ? tim to taky muze byt ... a ostatni ISO hry ti fungujou? Jo jo. Ostatní hry mi normálně jdou. Jenom tenhle Ghost Rider mi nejde. Ale předtím mi šel normálně. Myšleno než jsem změnil SW. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mas ve VSH menu zapli Sony NP........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hmm tak to je divny....tak se asi s Ghost Riderm rozluc...zrejme je tam naka nekompatibilita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mas ve VSH menu zapli Sony NP........... Jo jo. To mám. Teď jsem na to koukal. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hmm tak to je divny....tak se asi s Ghost Riderm rozluc...zrejme je tam naka nekompatibilita To je škoda. Máte někdo nějakou podobnou zkušenost s jinou hrou? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 skus zkratit nazev hry na hra.iso a vlozit to tam znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 může to být taky hrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 no takle já jsem měl ten samí problém taky s Ghost Riderem ale jen když jsem měl rip na FW 3. 60 M33, pak jsem dal FW 3. 71 M33-3 a full verzy GR a už normálně funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 skus zkratit nazev hry na hra.iso a vlozit to tam znova.. Čus... Přejmenoval jsem to a už to jede. Byl tam dlouhej název, jako že: Ghost Rider UMD RIP 5LNG bla bla bla.cso Teď už to šlape. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.