neon Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Budete potřebovat: pc s sata řadičem xbox 360 sata kabel USB Flash Disk(stačí 128 MB) Iprep 101 v006 CFW Trochu štěstí Iprep 101 v006 http://rapidshare.com/files/80506111/iPrep_101-006.rar.html http://czshare.com/148398/t7yg/iPrep_101_006.rar CFW http://rapidshare.com/files/80506429/BenQ_iXtremev1.1MultiSpeed_updated_firmtool.rar.html http://czshare.com/148397/jlt1/BenQ_iXtremev1.1MultiSpeed_updated_firmtool.rar Takže mi to nedalo a připravil jsem pro vás flash mechaniky benq která je dodávána ve verzi Arcade a Elite možná se objeví i ve verzi Premium. Spustíme program Iprep 101 v006 a najedeme na Load Firmware Najedeme do vyhledávače a najdeme v pc fw kterým budeme flashovat mechaniku najdeme fw a klikneme na otevřít Po otevření dostaneme na výběr jak mechaniku flashnout respektive jakou rychlostí jse nám budou DVD načítatčím vyšší rychlost tím menší doba loadingu her ale zase větší hlučnost mechaniky ,čím menší rychlost vyberete tím menší hlučnost, ale hra se nemusí spustit nebo se bude sekat .Po zmáčknutí ne se vám objeví jiná rychost doporučuji vybrat rychlost 8x. V dalším kroku jsi vyberte váš sata řadič v mém případě nforce 590/570/550 Teď jsi vyberte písmeno vašeho USB Flash disku a zaškrtněte Format/Make Device bootable a zmáčkněte Prepare Destination Po dokončení kopírování souborů zmáčkněte OK a Iprep můžete zavřít¨ Teď jse můžeme pustit do samostného flashování.Nejprve jak otevřít xbox. http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck Po otevření xka připojíme xko s pc pomocí sata kabelu vše provádíme za vyplého stavu xka i pc.K xku připojíme zdroj a ten do elektřiny.Video kabel připojíme do xka ale už ne do televize ale necháme ho jen tak volně ležet. Pokud máte vše tak jak má být zapneme pc a nabootujeme flash z našeho USB disku(bootování provádíme tak že najedeme do biosu kde vypneme všechny hdd mechaniky disketovky atd.Uložíme a flash by jse me nabootovat pokud ne v biosu jsi vybere presné zařízení z čeho flash nabootovat.Pokud jste vše udělali spráně objeví jse vám úvodní obrazovka flashe kde zmáčknete Y a potvrdíte V dalším kroku jse vám objeví obrazovka kde budede muset zadat seriové číslo konzole napíšete:dben 1234567 12345 (místo 12345 atd napište vaše sériové číslo konzole)a potvrdtě Enter Ujistěte se že je konzole vyplá zmáčknite libovolné tlačítko.Zmáčknite Y a potvrďte. V dalším kroku zmáčknite Y a potvrďte.Objeví se vám Status 0x73 teď zapnite konzoli.Po zapnutí konzole jse vám objevi 4x bank:ok Pokud jste udělali vše ok objeví jse vám obrazovka success kde zadáte fben a opět číslo vaší konzole potvrďte. Teď jse ujistěte že je konzole vyplá pokud ano zmáčkněte libovolné tlačítko ale ne dřív dokud nebude konzole vyplá!!!zmáčkněte Y a potvrdte. V dalším kroku zmáčknite Y a potvrďte.Objeví se vám Status 0x73 teď zapnite konzoli.Erasing Finished Teď jse ujistěte že je konzole vyplá pokud ano zmáčkněte libovolné tlačítko Zapnite konzoli.Po zapnutí konzole jse vám objevi 4x bank:ok.Writing Finished.Datasum a číslo. Pokud jste se dostali až jsem uspěšně jste flashli vaši benq mechaniku.Vypnite xbox a pc.Odpojte kabely složte Xbox z5.Ted jsi vyzkoušejte jestli vám jdou origo dvd a jestli jdou i pálené dvd.Pokud ano tak vám gratuluji!!Zapnite pc vratě všechny nastavení v biosu tak jak jste měli.Na USB disk jse vám do složky Backups uložil originální fw mechaniky s názvem Benq-OFW.bin tenhle soubor si někam uložte pošlete na email prostě někde kde bude v bezpečí! Doufám že jse to někomu bude hodit!! !!!!NENESU ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST ZA VÁMI ZNIČENÝ X-BOX VŠE DĚLÁTE NA SVOU VLASTNÍ ZODPOVĚDNOST!!!!! Balíček který budeme potřebovat na flashnutí xbox 360 http://czshare.com/478905/ZjqP/ixtreme_1.5.rar Ke samostatnému připojení xboxu k pc-Rozděláme xbox 360 a připojíme dvd mechaniku k pc pomocí sata kabelu xbox necháme vyplý než se zapne samotné pc a nenačte nám plocha windows Po Stahnutí balíčku z CZshare rozbalte obsah raru do nějaké nově vytvořené složky na ploše třeba.Po rozbalení otevřte složku JungleFlasher a otevřete program Port IO32.exe. Po otevření programu jse nainstalují ovladače aby jste mohli připojít mechaniku k PC Teď zapneme samostatný xbox360 otevřeme program Jungle Flasher.exe klikneme na záložku MTK flash32 a klikneme na Benq UN-lock a dole v roletě se nám objeví proces načítání. Po ukončení načtení klikneme na Device ID po kliknutí se nám objeví informace o předchozím flashy mechaniky Dále klikneme Read a uložíme Benq-OFW někam na bezpečné místo. Po uložení souboru se nám automaticky přepne program na záložku Firmware Tool32 v této záložce klikneme na Open Target Firmware. Po kliknutí Najdeme stahnutou složku a otevřeme příslušný cfw tedy ix15Benq a otevřeme Po otevření se nám objeví informace o cfw a DVD key který musíme změnit z původního cfw takže klikneme na Spoof Source to Target. Po kliknutí se nám změní DVD key na identický jako u předchozího cfw. Po změnění dvd key uložíme Benq_CFW na bezpečné místo. Teď se vrátíme na záložku MTK Flash 32 a klikneme na Erase. Dole v liště se načítání bank a na konci OK Po kliknutí na Erase klikneme na Write a začne nám samostatné flashování mechaniky po dokončení se nám oběví OK Flash byl úspěšně dokončen teď můžeme vypnout program vypnout Xbox360 a složit vše dohromady jestli vše funguje A nakonec kuriozita mé WorkStation JAkožto já jsem dělal vše na vlastní nebezpečí tak i vy děláte vše na vlastni nebezpečí takže nenesu žádnou odpovědnost za vaše zničené Xboxy a nikdo vás fo flashe nenutí!!! FLASH Pomocí programu Iprep Stejný návod na flash benq viz. url níže jen s tím rozdílem že je nutný update ixDef http://czshare.com/479713/cUS2/ixDef.rar a pokračování je stejné jako u předcházejícího flashe přes iprep samozřejmě stáhnout iXtreme 1.5 http://console-forum.net/showthread.php?t=18383 Budete potřebovat tento Balíček http://czshare.com/816139/Lb0L/Flash.rar [color=red][b]PASS:neon[/b][/color] Návod na 1.6 je celý!!! 3 obrázky jsou jen návod jak vytvořit Boot USB disk zbytek co se týče flashování je stejné jako při flashování 1.1 viz uplně první návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 To si delal sam? mas muj velky obdiv. Urcite to hodne lidem pomuze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jo sám dělal jsem to asi 3 a půl hodiny přibližně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 velice pekny navod :) teda pokud je tvuj ale jinak tohle pomuze hodne lidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 návod to je můj ta fotka toho otevřeného xka neni moje tu jsem našel na google.com nenašel jsem nabíječkku na foták a baterka došla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilčák Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hmm dik určitě to vyzkouším doufám že to pojede!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hmm dik určitě to vyzkouším doufám že to pojede!! no fungovat by to mělo pokud budeš postupovat správně tak by jse nemělo nic pokazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 NICE návod...škoda že v premiumu nebudu mít Benq...škoda jinak NICE návod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 NICE návod...škoda že v premiumu nebudu mít Benq...škoda jinak NICE návod... Nemontuje se benq už do všech nově vyrobených konzolí? Podle mě snad jo, ale nejsem si uplně jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Nemontuje se benq už do všech nově vyrobených konzolí? Podle mě snad jo, ale nejsem si uplně jistej. no viděl jsem nový prémium s hdmi ale neměl benq tak nevím jak to maj vymyšlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Tak sem někde zaslech, že je nutné mít pouze VIA nebo NVIDIA sata řadič. S Intelovským to prej nefunguje. Můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Tak sem někde zaslech, že je nutné mít pouze VIA nebo NVIDIA sata řadič.S Intelovským to prej nefunguje. Můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Myslím že je to pravda. V tutorialu kterej jsem použil bylo napsaný NVidia nebo Via a co jsem pročítal anglický fóra, tak to občas někdo zkusí s Intelem, někdy to funguje, ale taky si už dost lidí nenávratně odrovnalo mechaniku v xku, já bych neriskoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 já bych neriskoval. Kašlu na to, je to příliš složité a navíc ty hry v bazaru už nestojej tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebin Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Všechno je mi jasné a funkční až do bodu, kdy se snažím na bootovat.Při bootu mi to napíše pouze písmenko J_ a dál nic.Pod J se mi hlásí ve WIn XP. Zkoušel jsem různé USB klíče a nic. Klíč je formátován Fat16. Ještě mi není jasný, kde zjistím VIA nebo NVIDIA sata řadič, mám MB ASUS P5GDC deLuxe. V kroku kdy vybírám SATA řadič se mi nabízí " Řadiče úložiště Ultra ATA Intel® 82801FB - 2652 nebo Ultra ATA Intel® 82801FB/FBM - 2652 " nic o nVidia či nForce.Teď se ptám kde je chyba. V desce nebo nějakém jiném fíglu jak to rozchodit. Dík za každé info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Řadiče úložiště Ultra ATA Intel® 82801FB - 2652 nebo Ultra ATA Intel® 82801FB/FBM Odpověděl sis sám, Máš řadič INTEL a proto nemáš žádnou šanci :cry: Zkus se vetřít k nějakému kamarádovi VIA nebo NVIDIA pozitivnímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.bloodman Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 kdyz si takhle otevru xbox prijdu o zaruku nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 kdyz si takhle otevru xbox prijdu o zaruku nebo ne? ne tak uplne, pokud ses ikovnej, a pri otevirani neposkodis ten plastovej obal a pak pri sundavani pecetni nalepky na ni foukas fenem, tak bys ji mel sundat neporusenou... tzn, ze pak uz jen pro reklamaci staci preflashnout firmware na puvodni orig. verzi a prelipnout plombou a melo by to byt v cajku. for all: uz jste nekdo zkousel updatovat firmware? treba z 1.2 na 1.4 (tenhle by mel byt posledni)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 for all: uz jste nekdo zkousel updatovat firmware? treba z 1.2 na 1.4 (tenhle by mel byt posledni)? Já to asi vyzkouším v sobotu, mám 1.4 a vyšlo 1.41, takže do něj nejspíš s kámošem půjdem. Ale neměl by s tím být žádnej problém :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Vyzkoušeno a vše ok přechod z 1.2 na 1.4.1 vše funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 A jak? Ja když spustím "Iprep 101 v006" dám Load firmware "Benq.iXtreme.v1.4.rar" tak mě to napíše "No valid Firmware Loaded" a nefunguje ani když to rozbalim a loaduju ten "ix14-8x.bin". Není těch 1.4 více verzí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eso Rimmer Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Tady si můžete stáhnout obdobný návod s postupem pro všechny mechaniky (benq, hitachi, samsung) http://www.360mods.net/Downloads/get=61/mirror=188.html A ještě databáze xboxů http://www.360drives.com/list pro případ že byste chtěli vědět, co můžete v kterém x360 najít (druh mechaniky, desky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 A jak? Ja když spustím "Iprep 101 v006" dám Load firmware "Benq.iXtreme.v1.4.rar" tak mě to napíše "No valid Firmware Loaded" a nefunguje ani když to rozbalim a loaduju ten "ix14-8x.bin".Není těch 1.4 více verzí ? updatuj si iprep.....pak ho pozna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxCore Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Budete potřebovat: pc s sata řadičem xbox 360 sata kabel USB Flash Disk(stačí 128 MB) Iprep 101 v006 CFW Trochu štěstí Iprep 101 v006 http://rapidshare.com/files/80506111/iPrep_101-006.rar.html http://czshare.com/148398/t7yg/iPrep_101_006.rar CFW http://rapidshare.com/files/80506429/BenQ_iXtremev1.1MultiSpeed_updated_firmtool.rar.html http://czshare.com/148397/jlt1/BenQ_iXtremev1.1MultiSpeed_updated_firmtool.rar Takže mi to nedalo a připravil jsem pro vás flash mechaniky benq která je dodávána ve verzi Arcade a Elite možná se objeví i ve verzi Premium. Spustíme program Iprep 101 v006 a najedeme na Load Firmware Najedeme do vyhledávače a najdeme v pc fw kterým budeme flashovat mechaniku najdeme fw a klikneme na otevřít Po otevření dostaneme na výběr jak mechaniku flashnout respektive jakou rychlostí jse nám budou DVD načítatčím vyšší rychlost tím menší doba loadingu her ale zase větší hlučnost mechaniky ,čím menší rychlost vyberete tím menší hlučnost, ale hra se nemusí spustit nebo se bude sekat .Po zmáčknutí ne se vám objeví jiná rychost doporučuji vybrat rychlost 8x. V dalším kroku jsi vyberte váš sata řadič v mém případě nforce 590/570/550 Teď jsi vyberte písmeno vašeho USB Flash disku a zaškrtněte Format/Make Device bootable a zmáčkněte Prepare Destination Po dokončení kopírování souborů zmáčkněte OK a Iprep můžete zavřít¨ Teď jse můžeme pustit do samostného flashování.Nejprve jak otevřít xbox. LXwXC1IE_ck Po otevření xka připojíme xko s pc pomocí sata kabelu vše provádíme za vyplého stavu xka i pc.K xku připojíme zdroj a ten do elektřiny.Video kabel připojíme do xka ale už ne do televize ale necháme ho jen tak volně ležet. Pokud máte vše tak jak má být zapneme pc a nabootujeme flash z našeho USB disku(bootování provádíme tak že najedeme do biosu kde vypneme všechny hdd mechaniky disketovky atd.Uložíme a flash by jse me nabootovat pokud ne v biosu jsi vybere presné zařízení z čeho flash nabootovat.Pokud jste vše udělali spráně objeví jse vám úvodní obrazovka flashe kde zmáčknete Y a potvrdíte V dalším kroku jse vám objeví obrazovka kde budede muset zadat seriové číslo konzole napíšete:dben 1234567 12345 (místo 12345 atd napište vaše sériové číslo konzole)a potvrdtě Enter Ujistěte se že je konzole vyplá zmáčknite libovolné tlačítko.Zmáčknite Y a potvrďte. V dalším kroku zmáčknite Y a potvrďte.Objeví se vám Status 0x73 teď zapnite konzoli.Po zapnutí konzole jse vám objevi 4x bank:ok Pokud jste udělali vše ok objeví jse vám obrazovka success kde zadáte fben a opět číslo vaší konzole potvrďte. Teď jse ujistěte že je konzole vyplá pokud ano zmáčkněte libovolné tlačítko ale ne dřív dokud nebude konzole vyplá!!!zmáčkněte Y a potvrdte. V dalším kroku zmáčknite Y a potvrďte.Objeví se vám Status 0x73 teď zapnite konzoli.Erasing Finished Teď jse ujistěte že je konzole vyplá pokud ano zmáčkněte libovolné tlačítko Zapnite konzoli.Po zapnutí konzole jse vám objevi 4x bank:ok.Writing Finished.Datasum a číslo. Pokud jste se dostali až jsem uspěšně jste flashli vaši benq mechaniku.Vypnite xbox a pc.Odpojte kabely složte Xbox z5.Ted jsi vyzkoušejte jestli vám jdou origo dvd a jestli jdou i pálené dvd.Pokud ano tak vám gratuluji!!Zapnite pc vratě všechny nastavení v biosu tak jak jste měli.Na USB disk jse vám do složky Backups uložil originální fw mechaniky s názvem Benq-OFW.bin tenhle soubor si někam uložte pošlete na email prostě někde kde bude v bezpečí! Doufám že jse to někomu bude hodit!! Zdravim te a zároven ti dekuji za pekny tutorial na flash xbox 360, ale mam malý problem, kdyz napisu dben seriove cislo tak misto success mi to napíse No valid key found in BACKUPS atd..... Prosim o pomoc. Moje icq 455334679 Predem dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Udělal by pls někdo něco podobnýho na Samsung mechaniku ms28 ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eso Rimmer Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 M4Touch: Návod na flashnutí všech tří mechanik je na http://www.anonym.to/?http://www.360mods.net/Downloads/get=61/mirror=188.html ke stažení v PDF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts