IDMW Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Ahoj, mám dotaz ohledně účtu na Xbox live. Měl jsem účet který jsem používal na svém x360 který byl flashnutý. Je bezpečné se s tímto účtem přihlásit do Xboxu one ? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 pokud ti ho už nezabanovali a je funknčí tak jo, pokud už teda nejedeš ještě pálenky na x360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Na X360 jsem jel flash a RGH … snad po dvou měsících mi v jednéz těch velkých banovacích vln ukázal MS prostředníček (zaslouženě J ) Ten samý účet používám nyní na Xone a bez problému. …Samozřejmě X360 už tak 3 roky nemám a na Xone jsem hotový Mirek Dušín J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 no buď rád, v tom případě používej... ms fungoval s bany tak, že ti dal jednou ban na konzoli.. pokud jsi to opakoval, dal ti podruhé ban na konzoli a pokud potřetí, tak ti zabanoval účet a přišel jsi i o věci na účtu zakoupené.... pokud jednou a ted už jedeš origo, tak se nic neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Díky za odpovědi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
IDMW
Ahoj, mám dotaz ohledně účtu na Xbox live. Měl jsem účet který jsem používal na svém x360 který byl flashnutý. Je bezpečné se s tímto účtem přihlásit do Xboxu one ? Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts