perrek Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 cus nasdilel jsem kamosovi svuj ucet, on vidi hry v ready to install, ale nejde mu stahovat hey z ea access..jak na to prosim vas? Kdyz stahne ea access hub tak to po nem chce vsechny hry niormalne platit. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 No driv sel sdilet celej ea access, ale podle me tm je uz omezeni pouze na profil. Taky ho sdilime, takovej Battlefront nejede, ale jeste musim vyzkouset jestli nejsou omezeny jen hry co jsou v trialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 N on nemohl stahnout ani vault games..vyresili jsme to tak ze je vzdycky stahne lognutej na muj profil a pak se prepne na svuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 No tak je to banda nenazranejch. 6.ledna mi konci rocni predplatny a po tomhle ho asi neprodlouzim pokud to nepojede. Prepinani profilu pro me neni reseni. Jeste nedavno jsme jeli MP UFC a bez problemu kazdej na svym profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 T ja predpokladam ze kdyz to pres muj profil stahne ze to pres jeho pujde pak hrat aniz by to nejak narusovalo moje hrani na mym profilu, je potreba to zkusit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vinie Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Je to tak jak píšete. EA access vault hry lze hrát nasdíleně (bez omezení při hraní na obou konzolích současně), jen je potřeba je stáhnout po účtem toho, kdo je předplatitelem. Jedinou výjimkou jsou trial hry. Ty lze hrát pouze na předplatitelské účtu. Je to z toho důvodu, že EA access neumí odpočítávat zbývající hodiny na dvou účtech sooučasně. I tak je to super služba - ve dvou lidech za 300 ročně (každý). Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 O Vánoce jsem koupil roční EA Access napůl s kamarádem a hry jdou instalovat z obou účtů. Není třeba aby kamarád používál můj účet k instalaci nebo hraní hry. Požadovanou hru však musí stáhnout přes obchod her, nikoliv přes aplikaci My games & apps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Zajimavej poznatek, takze ani ne pres ready to install ani ea access ale normalne ze shopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Zajimavej poznatek, takze ani ne pres ready to install ani ea access ale normalne ze shopu? Přesně tak, alespoň pro nás to takhle funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
cus nasdilel jsem kamosovi svuj ucet, on vidi hry v ready to install, ale nejde mu stahovat hey z ea access..jak na to prosim vas? Kdyz stahne ea access hub tak to po nem chce vsechny hry niormalne platit.
diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.