Bajos01 Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli má tahle hra na českém storu české titulky. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2015 Asi ne měl jsem hru na placce byla Eng. atd..... hral jsem ji v Polštině bo temu rozumim ni. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Je to dobré?K čemu bys to přirovnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Teď to zrovna hraju na PS3 a těžko říct k čemu to přirovnat. Je to taková spatlanina více stylů, hraješ v podstatě vraha co se mstí za zradu a chce to vypátrat. Je tam dost prvků Stealth akce + to může bejt celkem jízda, ale moc mě to teda nebere (hrál sem to už jednou v minulosti na PC a už vim proč sem to nedohrál :D). Jestli můžu poradit tak spíš kup Hotline Miami, to je něco neuvěřitelnýho jak může člověka taková retro hra bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 S4m0s To je teda zajímavej názor.Podívám se na to retro.Alespon,že vím,že to je "slepenec žánrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.