zuzy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Čus... Používám UMD Gen, když chci změnit hru z *.iso na *.cso. V UMD Gen třeba smažu adresář Update, případně nějaký jazyky atd. Podle nějakýho návodu, co jsem tu četl. Zajímá mě ale, jak někdo dokáže RIPnout hru tak, že má třeba z 950 MB najednou 387 MB. Když jsem hry pustil, tak jsou tam rozdíly, že se třeba místo nějakýho Intro videa - Reklamy na výrobce atd. pouští pořád dokola jedno logo. To stejný logo se pouští i na pozadí, když jsem v menu a tak. V jakým programu se tohle dá udělat? Nebo je už potřeba třeba lézt do programů a používat nějakou SW úpravu? Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 CAU za prve si musis stahnout blank.pmf pak si otevres UMDGen najdes si video vetsinou v *.pmf jednoduse vymazes video ktere nepotrebujes a nahradis ho blank.pmf prejmenovane na video co jsi vymazal pak das Layout tve pmf bude uplne dole klik pravy file relinker-use select file...a pak klik pravy relink to ... oznaci se modre pak to hod do cso a modli se at se to v miste kde ma byt to video nesekne. Ja kdyz si tak hru ripnu tak si do sve hry hodim taky sve logo tady je na foru nekde navod jak vytvorit gameboot.pmf a stejnym zpusobem jsem to udelal preju hodne stesti :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 proste a jednoduse, music smaznes, pokud to hre vadi, nahradis skladby prazdnymi (blank), to same u videi a u ost. veci ;) co jde, staci jen smazat, co nejde, nahradis mensim (prazdnym) souborem.. a nekdy to nejde vubec, nebo jen velmi malo ;) je to o hre.. nekdy ji ripnes hodne, nekdy vubec /minimalne/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Čus... Výborný. Tohle mi úplně stačí. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidbazar Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 zdarec najde se nekdo kdo mi poradi rozchodit hry na PSP s fw 2,71 pls 338856002 icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Musis mit fw 1.5(downgrade),ale CF je mnohem lepsi a obsahuje 1.5 Kernel navody sou na foru hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.