Sira Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Ahoj, mám problém dostal jsem na vánoce novou TV. Když jsem do toho zapojil Xbox tak jsem měl po vybrání HDMI stále černou obrazovku. Kontroloval jsem i jestli jsem na TV zapnul správnou HDMI do jaký jsem to v TV zapojil. Poradí mi prosím někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Já měl ten samý problém. Problém byl v tom, že xbox šel jen někde :D. Zkus to na té staré uvést do default nastavení, lidem to prý občas pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sira Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Problém je v tom že novou telku jsem dostal na chatě tam sem měl televizi bez HDMI :D . Myslíš že to bude stačit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 V tom případě sformatovat a doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sira
Ahoj, mám problém dostal jsem na vánoce novou TV. Když jsem do toho zapojil Xbox tak jsem měl po vybrání HDMI stále černou obrazovku. Kontroloval jsem i jestli jsem na TV zapnul správnou HDMI do jaký jsem to v TV zapojil. Poradí mi prosím někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.