Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Zdar pánové app v mobilu mi hází chybu a to se nemůžu ani přihlásit přímo v psku neví někdo co s tím? error code 100 něco s password :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Já to teď zkoušel na PS3 a na ipadu a všecko cajk, žádnej problém s připojením není, takže to snad žadnej DoD útok není :D. PS: zkus si chybovou hlášku s číslem vyhledat na netu, určitě se to řeší v reeditu nebo něčem obdobným. Kdyžtak sem dej přesný číslo kdyby si to nemohl najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Zde je přesné znění chyby: {"error":"invalid_grant","error_description":"Password expired","error_code":100,"docs":"http://docs.auth.api.ac.playstation.net/2.0/oauth/authorize","parameters":[]} Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Tak to vidim teda poprvý tudle chybu, to si opsal přímo z mobilu? A když ti to vyhodí chybovou hlášku v PS tak tam je přesně co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Hele teď nevím přesně ale něco ze bych si měl raději změnit heslo, asi kvůli těm ko*otum že mě pošlou něco na email do 24 hodin. Ale už dva dny nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Nejde mi ani už PSN na webu neví někdo co s tím? Zde je fotka co to píše v PS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningo Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 potřebuješ mít veřejnou ip adresu, před chvílí jsem volal na podporu se stejným problémem co ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 (upraveno) Tak mám vyřešeno nebyl problém jestli mám nebo nemám veřejnou IP adresu ale v PSN. Dal jsem v psku jen přihlášení do PSN a hodilo to chybu s tím že mi něco posílají na email. Na emailu jsem se dozvěděl že chcou změnu hesla. Klikl jsem na odkaz a pro potvrzení chtěli datum narození to mi nešlo zadat, zkusil jsem to na mobilu a tam to nechtělo datum narození tak jsem dal jiné heslo a ejhle jde PSN i app Playstation. Snad nezapomenu to nové heslo :wohow: ///EDIT by drak3go: Problém vyřešen, zde to ZAMYKÁM. Upraveno Prosinec 31, 2015 uživatelem drak3go LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts