brokenwal Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Zdar. Ať instaluju jakejkoliv program appku či připojuju skrze jacka nebo bluetooth nedaří se mi připojit sluchátka na telefon, mám xperii arc. Potřebuju radu nějakýho killera a't mi řekne že to nejde či mi dá návod. Budu vděčnej za cokoliv díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Happynarium Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Ahoj, sluchátka lze připojit bezdrátově pouze skrze přibalený USB stick. Takže pokud zařizení nemá usb, tak budeš muset použít přibalený jack. Pokud ti to skrz jack nejede tak zkontroluj, jestli máš přepínač na sluchátkách na pozici off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brokenwal
Zdar. Ať instaluju jakejkoliv program appku či připojuju skrze jacka nebo bluetooth nedaří se mi připojit sluchátka na telefon, mám xperii arc. Potřebuju radu nějakýho killera a't mi řekne že to nejde či mi dá návod. Budu vděčnej za cokoliv díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.