Guest Mirinho Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 vcelku už je jedno jestli to bude něco válečnýho nebo fantasy ... prostě něco dobrýho jako AOE 2, blitzkrieg atd. ( na PC ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Co já vim, tak jedna z nejlepších je Monster Hunter, bohužel to nemám, takže to nemůžu potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 podle me je nejlepsi Field Commander tady sou jeste dalsi http://www.gamehouse.cz/show_cat.php?catid=18&kategorie=Strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 zatial ani velmi nie (ked sa nemylim) ale ked chces ukludnit svoju strategicko-takticku dusu , tak doporucujem turn-base Field Commander. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 nebo nejake homebrew ... treba ted nedavno me dostal transport tycoon ... fakt rezba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 nebo nejake homebrew ... treba ted nedavno me dostal transport tycoon ... fakt rezba transport tycoon je super, a tusim v zaciatkoch bola emulovana aj dunaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 nebo nejake homebrew ... treba ted nedavno me dostal transport tycoon ... fakt rezba transport tycoon je super, a tusim v zaciatkoch bola emulovana aj dunaII ano ... ono to tech lasik je vice ... age of empires , starcraft ... ale nektere jsou jeste v nedodelanem stavu. Ale treba ten transport tycoon jde hrat mam ho i z cestinou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Field Commander určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2016&highlight=dune :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Field Commander je hodně dobrá tahovka. Takže pokud netrváš na tom že to musí být real time, tak do ní běž. Mě baví dost. I když j eto samozřejmě hodně jiný než AoE nebo podobný hry. Ale já ji řadím mezi nejlepší hry co zatím na PSP vyšli jako třeba GTA či Daxter. Takže teď už jde jen o to, jak moc je ti blízkej žánr tahovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Monster Hunter je libovka jak graficky tak hratelností tak příběhem prostě pecička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Tak snaď pán prstenů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 A Monster hunter je strategie? Já co jsem koukal na recenze, tak mi to spíš přišlo jako akční RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Mirinho Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 oki díky za tipy :!: :wink: nebylo by marný kdyby vyšlo HOMM 3 ( ani 5 nebo 4 - jedině 3 ) na psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 Jo to bych taky bral, ale zatim to moc nevypadá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2006 A Monster hunter je strategie? Já co jsem koukal na recenze, tak mi to spíš přišlo jako akční RPG. jj máš pravdu ale když už ho tady zmínily musel jsem se přidat:) Tak snaď pán prstenů Smile// tak to vůbec ten stratigi mě teda nechytnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Mohl by mi nekdo popsat jak ten field commander vypada, jak se to hraje, o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Mohl by mi nekdo popsat jak ten field commander vypada, jak se to hraje, o co jde? http://psp.ign.com/objects/769/769918.html alebo http://www.gamespot.com/psp/strategy/fieldcommander/index.html?q=field%20commander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 field commander je pecka,skoda jen,ze takovych strategii neni na nase PSP vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekron Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 bral bych nejaku RTS strategiu o takom dacom neviete? Hoci daco aj emulovane stare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.