Kubeja Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 caute , hodil jsem si na psp jakesi nove CxMB a když chci spustit net tak to jde ale jsou tam jen asi 10 % písmen z celé stánky a když chci zmačknout trojuhelnik tak PSP zamrzne a pak se vypne nevite c stim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ok už to mam ..ale neposlal by mi někdo tři soubory z f0://vhs/module/ ? jsou to soubory : open_plugin.prx , pav.prx a vshmain.prx .. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ok už to mam ..ale neposlal by mi někdo tři soubory z f0://vhs/module/ ?jsou to soubory : open_plugin.prx , pav.prx a vshmain.prx .. diky EDIT:// i to už mam takže muže byt lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubeja
caute , hodil jsem si na psp jakesi nove CxMB a když chci spustit net tak to jde ale jsou tam jen asi 10 % písmen z celé stánky a když chci zmačknout trojuhelnik tak PSP zamrzne a pak se vypne nevite c stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts