untran Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Kde nakupujete předplatné na xbox live? A za jakou cenu? Dá se někde sehnat roční pod 900 Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Zde na fóru i na internetu se dá sehnat gold za 850kč na rok. Linky psát přímo nechci, nevím jestli to není proti pravidlům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flasar Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Nechci zakládat téma s podobným názvem,tak se zeptám zde. Je možné,aby 14 denní trial verze blokovala dobití klasického 3 měsíčního kuponu,setkal se s tím někdo ? A sorry za totálně hloupý dotaz,jde někde v konzoli najít,že je live gold aktivní ? Konzole je včera nová,bohužel nejsem doma,tak to teď nemůžu nijak sám řešit,ale pomohlo by mi to v zítřejším maturování a ušetřilo by mi to čas a nervy,dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marseli Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Cau, kde kupujete nejlevneji? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Gold se scita, tekze ani 14denni clenstvi by nemelo nicblokovat. Gold poznáš jednduse, kdz zajdes do nastaveni konzole a tam je položkaSUBSCRIBTION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajamarik Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Teď jsem si všiml, že free with gold hry pro X360 by měly jít hrát i na XOne, chtěl jsem si stáhnout DeusEx, ale nejde to zdarma, pořád to po mně chce platbu - nevíte kde je problém ? Jediný co, tak mám nastavenej region na US abych měl hry v angličtině... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Omrkni http://xboxweb.cz/games-with-gold/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 untran Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Musíš zakoupit online na xbox live. Zadat platbu, které se ti ale učtovat nebudu, protože je free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Hlavně si nejsem úplně jistý jestli s TRIAL Goldem můžeš využívat služby GAMES WITH GOLD a podobně. Myslím že to bylo nějak omezený... Každopádně u tý hry musíš mít "free" nebo rovnou "download" pokud tam máš peněžní hodnotu tak bych to nekupoval. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 untran Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Ja jsem stahoval minuly mesic s trial kodem dirt. U hry byla platba 299,- Kč kdyz jsem zadal platebni udaje byla hra zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 s Trial goldem jdou stahovat GWG hry, ale mě například nešel ten EA acces zadara.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 untran Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Jestli chceš mám ješte jeden kod na ea access za 75,- Kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajamarik Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Jojo, stačilo přidat platební kartu a v posledním kroku už se zobrazovala cena jako "free", díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
untran
Kde nakupujete předplatné na xbox live? A za jakou cenu? Dá se někde sehnat roční pod 900 Kč?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.