Maximus120 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Zdravim. Chtel bych se zeptat jaka je normalni doba instalace hry z cd v mechanice. Pripada mi ze me to trva nejak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Většinou to hru instaluje a zároveň stahuje updaty. Je to podle velikosti her. Co to je dlouho u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus120 Odesláno Leden 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 třeba 3h. Mám xbox u přítelkyně, nemá tak rychlé připojení jako mám doma, takže je to ovlivněno asi připojením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Jj to může bejt ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Jeste se zeptam, mozna blbe, ale ta instalace je nutna?mam dve krabicovky a hned si vzaly dohromady 100gb mista..coz je dost neprakticky..nejde to jako na xboxu 360 hrat rovnou z disku nebo to proste tu instalaci vyzaduje pro hrani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Instal nutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 To jsou fakt coraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Odporúča sa pri inštalácii najskôr odpojiť net od konzoly, nainštalovať hru a potom naspäť pripojiť net, aby si až potom dosťahoval updaty.. Je to rýchlejšie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maximus120
Zdravim. Chtel bych se zeptat jaka je normalni doba instalace hry z cd v mechanice. Pripada mi ze me to trva nejak dlouho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.