Maximus120 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Zdravim. Chtel bych se zeptat jaka je normalni doba instalace hry z cd v mechanice. Pripada mi ze me to trva nejak dlouho. Citovat
0 strejda999 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Většinou to hru instaluje a zároveň stahuje updaty. Je to podle velikosti her. Co to je dlouho u tebe? Citovat
0 Maximus120 Odesláno Leden 11, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 třeba 3h. Mám xbox u přítelkyně, nemá tak rychlé připojení jako mám doma, takže je to ovlivněno asi připojením. Citovat
0 perrek Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 Jeste se zeptam, mozna blbe, ale ta instalace je nutna?mam dve krabicovky a hned si vzaly dohromady 100gb mista..coz je dost neprakticky..nejde to jako na xboxu 360 hrat rovnou z disku nebo to proste tu instalaci vyzaduje pro hrani? Citovat
0 EliteGamerSVK Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 Odporúča sa pri inštalácii najskôr odpojiť net od konzoly, nainštalovať hru a potom naspäť pripojiť net, aby si až potom dosťahoval updaty.. Je to rýchlejšie.. Citovat
Otázka
Maximus120
Zdravim. Chtel bych se zeptat jaka je normalni doba instalace hry z cd v mechanice. Pripada mi ze me to trva nejak dlouho.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.