Johanick Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 zdarec, proc mi nejede forza 6 v cestine? na krabici od boxu je napsana cestina a na hre taky. Ale v menu mi nejde zvolit lokalizace ceska.. diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Ms cesky region nastaveny v konzoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Leden 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Ms cesky region nastaveny v konzoli? prave ze tam neni na vyber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Cesky region nastavis v konzoli - LOCALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Leden 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Cesky region nastavis v konzoli - LOCALE jo vim kde to je ,cestinu tam nemam na vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Mas CZ ucet na live? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Mas CZ ucet na live? To je prave jedno, k ma registrovany ucet, protze vsechy ucty mají moznost zvoit si Czech Republic v LOCALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 A má Forza 6 vůbec češtinu? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Leden 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 A má Forza 6 vůbec češtinu? :shock: na obalu je napsane ze jo... travil sem ve forze vic casu v garazi a bez cestiny to neni ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Hele mám ji doma digitálku a čeština tam není,když se kouknu do různých obchodů-všude píšou lokalizace anglická. Když jsem se díval do nastavení jazyků ve hře,tak je tam maximálně polština... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Zrovna se na ten obal dívám. Je tam ceskej popis vzadu a pod tim napsany : HRA V ANGLICTINE. Tak se nauc cist, nez tady plist hlavy ostatnim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Leden 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 omlouvam se.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johanick
zdarec, proc mi nejede forza 6 v cestine? na krabici od boxu je napsana cestina a na hre taky. Ale v menu mi nejde zvolit lokalizace ceska..
diky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts