dogmaster Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Cau, Mám takový problém. Dal jsem svojí konzoli do reklamace, ale zapomněl jsem si deaktivovat účet a konzole mi byla vyměněna. Nedá se nějak deaktivovat přes internet, abych to nemusel používat jen jako sekundární ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tofi Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 jo da pres web sony https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/devices/device-media-list.action?displayNavigation=false bez na ten link zaloguj se, pak na Account a Media Devices a tam klikni Deactivate all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dogmaster Odesláno Leden 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Díky moc. Funguje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dogmaster
Cau,
Mám takový problém. Dal jsem svojí konzoli do reklamace, ale zapomněl jsem si deaktivovat účet a konzole mi byla vyměněna.
Nedá se nějak deaktivovat přes internet, abych to nemusel používat jen jako sekundární ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts