lavooo Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Zdravím, mám dotaz, pokud si objednám hru co obsahuje u nás češtinu, ale objednám ji třeba z Austrálie, bude také obsahovat češtinu ? Nebo to musí být z distribuce pro EU? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Neumím si představit proč by Australská hra měla obsahovat češtinu....v EU je několik regionů a hry většinou obsahují více jazyků (nemčina, španělština,francouzština, italština) protože tyto jsou nejhromadněji zastoupeny v EU...potom jsou třeba ceština,slověnština,polština apod pro daný region EU... Nevím na co by v austrálii měli možnost hraní v češtině,němčině apod... Jako taková tam čeština na disku určitě nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Austrálie používá stejný region jako Evropa - PAL. Takže by tam mohla být, pokud se hra v CZ prodávala. Ale ne na 100%. Dovezl jsem si z Anglie Zaklínače 3 a ten byl v čestině, ruštině ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Zdravím, mám dotaz, pokud si objednám hru co obsahuje u nás češtinu, ale objednám ji třeba z Austrálie, bude také obsahovat češtinu ? Nebo to musí být z distribuce pro EU? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.