Tommas99 Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Ahoj, dal jsem do PS4 disk s NHL 16. Po chvilce to šlo spustit a hrát. Ale už je to cca hodina a BR disk se hrou se pořád točí... Nejdřív sem si myslel že se instaluje ale po hodině to už by snad měla být hra nainstalovaná i kdyby nechtěla :) Není to někde v nastavení? Prosím o pomoc. Jsem PS 4 začátečník :) děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Ahoj, to se ti pořád instaluje hra a to klidně i tu hodinku trvá, takže nepanikařit;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommas99 Odesláno Leden 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Ahoj, jo díky už se dotočilo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tommas99
Ahoj,
dal jsem do PS4 disk s NHL 16. Po chvilce to šlo spustit a hrát. Ale už je to cca hodina a BR disk se hrou se pořád točí... Nejdřív sem si myslel že se instaluje ale po hodině to už by snad měla být hra nainstalovaná i kdyby nechtěla :)
Není to někde v nastavení?
Prosím o pomoc.
Jsem PS 4 začátečník :)
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts