Patagon Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Zdravím široké obecenstvo, už to je nějaký pátek, co jsem dokázal PSP rozebrat a zase sestavit i s páskou přes oči. Hodiny strávené s PSP jsou už hudbou minulosti, a proto jsem se rozhodl moje zlatíčko věnovat mladší generaci. U té přiležitosti jsem chtěl provést údržbu PSP, aktualizaci CFW atd. Jak jsme už zmínil, moje skillz s PSP jsou už v tahu a při pohledu na stránku s tutoriály mi de hlava kolem. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli má cenu aktualizovat na novější CFW a pokud ano, na jaký tutoriál bych se měl zaměřit. Moje parametry: PSP 2000 s flahnutelnout základovkou (aspoň v té době to bylo potřeba k "pernamentnímu flasnutí") CFW: 5.50 GEN-D3 (pokud se nemilým, flashoval jsem z OFW 5.03 pomocí chickHENu) PSP modul: 02g Na konec ještě jedna otázka. Při připojení PSP k USB se mi neotevře memory card, ale flash paměť (asi flash0). Tohle de vyléčit pomocí VSH menu (vsh -> toggle usb), ale po vypnutí a zapúnutí PSP se setkávám opět se stejným problémem. Chtěl bych se tedy zeptat jestli se dá ve VSH nějakým chytrým nastavením tenhle problém vyřešit pernamentně. Děkuji za veškéré konstruktivní odpovědi, Patagon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patagon
Zdravím široké obecenstvo,
už to je nějaký pátek, co jsem dokázal PSP rozebrat a zase sestavit i s páskou přes oči. Hodiny strávené s PSP
jsou už hudbou minulosti, a proto jsem se rozhodl moje zlatíčko věnovat mladší generaci. U té přiležitosti jsem
chtěl provést údržbu PSP, aktualizaci CFW atd. Jak jsme už zmínil, moje skillz s PSP jsou už v tahu a při pohledu
na stránku s tutoriály mi de hlava kolem. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli má cenu aktualizovat na novější
CFW a pokud ano, na jaký tutoriál bych se měl zaměřit.
Moje parametry:
PSP 2000 s flahnutelnout základovkou (aspoň v té době to bylo potřeba k "pernamentnímu flasnutí")
CFW: 5.50 GEN-D3 (pokud se nemilým, flashoval jsem z OFW 5.03 pomocí chickHENu)
PSP modul: 02g
Na konec ještě jedna otázka. Při připojení PSP k USB se mi neotevře memory card, ale flash paměť (asi flash0).
Tohle de vyléčit pomocí VSH menu (vsh -> toggle usb), ale po vypnutí a zapúnutí PSP se setkávám opět se stejným
problémem. Chtěl bych se tedy zeptat jestli se dá ve VSH nějakým chytrým nastavením tenhle problém
vyřešit pernamentně.
Děkuji za veškéré konstruktivní odpovědi,
Patagon.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.