TarkanMaty Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Předělával jsem psp slim a všechno šlo v pohodě jen mi tetkon nejde naformátovat karta.Prosím poraďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Ani v PC ti nejde naformátovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 lol,a jak ti nejde naformátovat,vysvětli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TarkanMaty Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 No kdyź to strčim do PC tak to dam zformatovat a na konci formátování mi to napíše že sistém windous nomohl dokončit formátování. A nepomohl ani programek mspformat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 A pres PSP ti to naformatovat de? Je lepsi kartu fomratovat primo v PSP protoze se ti rovnou vytvori adresarova struktura... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 a zkousel jsi formatovat do fat16 a pak do fat32? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 nemáš omalovánky (cysty)......? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TarkanMaty Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 No omlovánky boužel nemám:cry:mno co se dá dělat. A ta karta nejde v psp naformatovat a na PC se mi fat16 ani nezodrazi mam tam jen fat32.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 a zkousel jsi ji naformatovat v jinem pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TarkanMaty Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Jo zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak ji naformatuj přes přízakovej řádek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 fake karty tohle delaj.. zkus dd pres linux (treba live cd) a prepis to nejakym prazdnym souborem.. nejspis se podelal nejakej sektor - ci partition.. musis to prespsat na fyzicky vrstve.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TarkanMaty Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Ale tahle neni fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TarkanMaty
Předělával jsem psp slim a všechno šlo v pohodě jen mi tetkon nejde naformátovat karta.Prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts