PetrLehkoziv Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Zdravím, mám dotaz. Prodávám xko a rád bych vše uvedl to nějakého základního nastavení (minimálně alespoň smazal účet), ale rád bych tam dotyčnému nechal hry, které jsem zakoupil. Jde to vůbec, nebo jaké mám možnosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Pokud smazes ucet tak hry zakoupene na hdd nepujdou. Nejjednoduszsi je zmenit si heslo k xbox uctu a ten dotycny se uz proste neprihlasi, ale budou mu fungovat hry zakoupene na hdd v konzoli. On si vytvori noveho uzivatele v menu xboxu a tam si vytvori uz vlastni profil se svim prihlasenim, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PetrLehkoziv
Zdravím, mám dotaz.
Prodávám xko a rád bych vše uvedl to nějakého základního nastavení (minimálně alespoň smazal účet), ale rád bych tam dotyčnému nechal hry, které jsem zakoupil. Jde to vůbec, nebo jaké mám možnosti?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.