cadaveria Odesláno Leden 20, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2016 Ahoj. Mám problém s platební kartou. Dnes ráno jsem si kupoval z PS storu kredity do RS Siege a všechno v pohodě. Odpoledne chci znovu ale už mi to píše chybu, že si mám zkontrolovat nastavení platební karty. Tam je vše v pohodě, kreditku mám platnou. Tak jsem si ji odstranil z payment methods, že si ji tam přidám znovu ale už mi to píše, ze mám zadat platnou platební kartu což mám. (VISA). Ocením každou pomoc, každou radu. Děkuju. Citovat
Marr Odesláno Leden 20, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2016 Vydrz 24 hodin a pote zkus kartu pridat znova. Citovat
Ringit Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2016 A máš v bance kartu aktivovanou pro platbu online? Citovat
miz012 Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2016 Sony mela nejaky vypadek.. rano jsem taky koupil a odpoledne uz to neslo. Na podpore mi rekli, ze se ucet blokuje na 48 hodin. A jedina moznost jak do nej dostat prachy je kuponem. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.