smejki Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Potřebuju poradit.Nejdou mi sdílet videa ani screenshoty.Při zadání pokynu uploud,mi napíše cannot uploud.Co s tím?Zkoušel jsem YT a FCB.Pokaždé to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Promaz slozku "Upload" v notifikacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smejki Odesláno Leden 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 (upraveno) Dík,pomohlo to.A ještě jedna věc,nemůžu najít uložený videa .Po poslední aktualizaci se k nim dostanu jedině tehdy,když ukládám nový soubor.Tak už jsem je objevil. Upraveno Leden 24, 2016 uživatelem smejki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smejki
Potřebuju poradit.Nejdou mi sdílet videa ani screenshoty.Při zadání pokynu uploud,mi napíše cannot uploud.Co s tím?Zkoušel jsem YT a FCB.Pokaždé to samé
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.