spider74 Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Tak sotva jsem vyřešil veřejnou IP adresou jeden problém objevil se po 14 dnech další. Nemůžu se přihlásit na Bungie.net na svůj účet. Pokaždé se objeví stupidní obrázek gorily s jet packem a níže uvedená hláška. Pokud někdo ví co s tím budu vděčen díky......... [h=1]External Authentication Error[/h] An unexpected error occured while communicating with your selected authentication provider. If this issue persists, we recommend closing your web browser and opening it again. If the issue continues, please visit the Help page for additional assistance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 https://www.bungie.net/en/Help/Article/12394 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider74 Odesláno Leden 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Jasně tohle jsem si našel sám už před tím, ale moc mi to nepomůže - mám se obrátit na Bungie a napsat jim což je hodně na dlouho jak je znám. Mimochodem najednou se mi to samo rozjelo bez toho abych něco udělal tak nevím. Snad to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.