dvbman Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Ahoj, nebudete tomu věřil, ale stále mám ve svém iPad2 64 iOS6.x, protože mám strach, že se mi s novějším iOS zpomalí. Je tady někdo, kdo má iPad2 a má novější iOS - jaký ? Díky za každé info. DvB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Duben 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 Nikdo nic ? Všichni jedete taky na IOS6.x ? Nebo už tu nikdo nemá iPad2 ? Neporadím mi aspoň někdo, jak upgradovat Chrome na IOS6.x, aby to pořád nepadalo, prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Červen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 Tak nevím, všude čtu, že update z iOS 8 na 9 určitě a z iOS 7 na 9 možná, bavím se o iPad2. Co ale update z iOS 6 ??? Neporadíte aspoň, kde se zeptat ????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Červen 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Prosím, prosím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Červen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Tak jsem to z upgradoval z 6.1 na 9.3.2 a zatím dobré... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dvbman
Ahoj,
nebudete tomu věřil, ale stále mám ve svém iPad2 64 iOS6.x, protože mám strach, že se mi s novějším iOS zpomalí.
Je tady někdo, kdo má iPad2 a má novější iOS - jaký ?
Díky za každé info.
DvB.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.