janda123 Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 (upraveno) Mám konzoli teprve chvíli a nemůžu nikde najít návod,jak hrát hry na dvou ovladačích současně.Tato otázka má,ale háček,jestli mám mít ovladače přiřezené k jednomu účtu a nebo,každý k jinému účtu.Říká se tomu myslím split screen u Forzy 5 jsem to našel na youtube( ) a nebo Zheros což neumím vnoučatům pustit pro dva.Prosím,někoho,aby napsal nějaký návod jak spouštět hry ve dvou v multiplaeru,offline ve femily,myslím si že takový návod by přišel vhod nejen mě,ale i jiným hráčům. Díky moc za pomoc. Upraveno Leden 24, 2016 uživatelem janda123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Já mám vytvořený jeden účet navíc, když chci s někým hrát Split-screen a vždy se kámoš přihlásí na ten profil, já na svůj a hrajeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Pokud chces hrat vedvou, tak musis mit v konzoli dva ucty, keden klidne muze byt quest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.