Kinimod84 Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Hoj používate někdo s ps4 chci kupovat tak jestli je vše v pohodě díky https://www.datart.cz/Headset-MadCatz-PS4-KAMA-Stereo-Headset.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=5-CPC-PLA&gclid=CLjK9rrlxcoCFaofwwodiSII-g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rop297 Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Ahoj, kamarád ho má a je spokojený. Narovinu ti ale řeknu, že na originál od Sony nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 čau dík za reakci jasný uvažuju i o tom sony, ale to nabíjení by mě dost štvalo a otravovalo rači bych něco o co se nemusím starat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Já mám sony Pulse a nabíjím přes zásuvku když dohraju, pak jdu pařit další den třeba a vydrží mi to 6 hodin v kuse mluvení a poslouchání jak nic ;) ty goldy jsou na tom možná baterkou ještě líp, pulsky mají navíc mini USB nabíjení, Goldy tipuju že už micro USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) jasný díky za reakci jde mi spíš o to že jsem zhnilý na to abych sledoval kolik mám baterky na sluchátkach mám rád věci o které se nemusím starat :) nikdy nehraju 6 hodin a dávat to pokaždém hraní nabíjet... třeba proto jsem si koupil nabíječku na gamepady abych se o to nemusel starat po každém hraní to tam dám a je klid, ale taky jsem pro ty sony original je prostě originál každopádně díky edit: lock Upraveno Leden 30, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kinimod84
Hoj používate někdo s ps4 chci kupovat tak jestli je vše v pohodě díky
https://www.datart.cz/Headset-MadCatz-PS4-KAMA-Stereo-Headset.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=5-CPC-PLA&gclid=CLjK9rrlxcoCFaofwwodiSII-g
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.